OKULUMUZ 9.SINIF  KAYITLARI ve PANSİYON EVRAKLARI

OKULUMUZ 9.SINIF KAYITLARI ve PANSİYON EVRAKLARI

07.08.2023 775

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖNCELİKLE OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ.

OKULUMUZA ÖN KAYITLAR 17/08/2023-25/08/2023 (09:30-12:00** 13:30-16:00) TARİHLER ARASINDA YAPILCAKTIR. ÖĞRENCİ VE VELİNİN BERABER GELMELERİ GEREKMEKTEDİR.

PANSİYON KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

EK-1 BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

OKUL KIYAFETİ İÇİN TIKLAYINIZ

OKUL İÇİN

1) ÖĞRENCİ  NÜFUS CÜZDANININ ÖNLÜ ARKALI FOTOKOPİSİ

2) ÖĞRENCİ 8. SINIFTA BURSLULUĞU KAZANMIŞ İSE BURS BAŞVURULARI SIRASINDA OKULA VERİLEN BELGELERİN ASILLARI OKULUMUZA TESLİM EDİLECEKTİR.

3) SEÇMELİ DERS DİLEKÇESİ VE KAYIT BİLGİ FORMU (KAYIT ESNASINDA OKULDAN TEMİN EDİLECEKTİR.)

4) Öğrenci kayıt zarfı (Kayıt esnasında okuldan temin edilecektir)...

PANSİYON İÇİN

1. VELİ DİLEKÇESİ

2. YATILI OKUMASINA ENGEL OLACAK BİR HASTALIĞININ BULUNMADIĞINA DAİR RESMİ SAĞLIK KURULUŞLARINDAN ALINACAK SAĞLIK RAPORU

3. AİLE NÜFUS KAĞIT ÖRNEĞİ (VUKUATLI NÜFUS KAĞIT ÖRNEĞİ)

4. AİLE VE GEÇİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGE (İlgi Yönetmeliğin 5 inci maddesinin (e) bendindeki açıklamaya uygun olarak hazırlanmış ailenin maddî durumunu gösterir beyanname),(EK-1)

5. ANNE/BABA ÇALIŞIYORSA MAAŞ DURUMUNU GÖSTERİR KURUM AMİRİNCE ONAYLI BELGE

6. NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ

7. İKAMETGAH BELGESİ

8. Yönetmeliğin 17.maddesi çerçevesinde Öğretmen çocuğu kontenjanından faydalanmak isteyen öğrenciler için:

9.Öğrenci burslu ise okuduğu okuldan "onaylı bursluluk belgesi veya yazısı"  (Ortaokulda burslu olan veya 8. sınıfta bursluluğu kazanan öğrencilerin, bursluluk sınavı için ortaokula verilen evraklarının birer onaylı sureti kayıt esnasında okulumuza teslim edilecektir.)

OKULUMUZDAN ALINACAK EVRAKLAR

1. VELİ İZİN MUVAFAKAT BELGESİ ( EVCİ-ÇARŞI İZİN BELGESİ)

2. PANSİYON DEMİRBAŞ EŞYA YÖNERGESİ

3. PANSİYON ÖĞRENCİ-VELİ SÖZLEŞMESİ

NOT:

1. Kayıt esnasında öğrenci velisinin (anne veya baba) mutlaka gelmesi gerekir.

2. Okulumuzda yatılı olarak kalacak öğrenciler yatılılık için gerekli belgeleri de kayıt sırasında getireceklerdir.
 3. Pansiyonumuzda,  erkek kontenjanı bulunmaktadır. Pansiyon için başvurularda puan üstünlüğü geçerli olacaktır.